AL UW DAKWERK

in ervaren handen

Hallo Hendrik Ido Ambacht!

Wij zijn de vakmannen van Van der Zwan Dakwerken, een hecht en gedreven team, dat graag voor u aan de slag gaat in Hendrik Ido Ambacht. Wij leveren het dak van uw woning of bedrijfspand in Hendrik Ido Ambacht kant en klaar af, van timmerwerk tot dakbedekking, van dakkapel tot hemelwaterafvoer. Ook isolatie, voegwerk en snelle service bij stormschade horen erbij. En het mooiste: we doen al dat dakwerk in Hendrik Ido Ambacht met plezier.

Vakmensen op het dak, jazeker!

 • Vele jaren ervaring
 • Deskundig advies
 • Kwaliteitsmaterialen
 • Veilig werken = troef
 • Snelle hulp bij lekkage
 • 10 jaar garantie

Onze diensten voor dakwerk in Hendrik Ido Ambacht

Ook in Hendrik Ido Ambacht bieden we een totaalpakket voor dakwerk. Dat varieert van een compleet nieuw dak tot een grondige renovatie van uw oude dak, of de nodige reparaties en gewoon onderhoud. Is uw dak in Hendrik Ido Ambacht erg hoog of heeft het moeilijke hoekjes? Geen probleem. Wij hebben de ervaring, de mensen en het materieel om veilig en goed te werken op elk dak.

Noodhulp bij stormschade in Hendrik Ido Ambacht

Het zal u maar gebeuren. Het stormt en regent in Hendrik Ido Ambacht en er valt een boom op uw dak. Of er waaien een heleboel pannen af. Er kan van alles misgaan, met als gevolg onmiddellijke lekkage en wateroverlast. Bel ons direct en we komen zo snel mogelijk naar Hendrik Ido Ambacht voor een noodreparatie. De uiteindelijke reparatie kunnen we op een later tijdstip netjes uitvoeren.

DAKRENOVATIE

zo goed als nieuw

Bijzondere daken: leien dak of eco-dak (groendak)

Niet alleen voor pannendaken en platte daken zijn wij uw vakman. Kiest u in Hendrik Ido Ambacht voor een leien dak, dan kunt u rekenen op een mooi eindresultaat, ook als het renovatie betreft. Een van de nieuwe trends is een eco-dak ofwel groendak, waarbij het platte of schuine dak beplant wordt met isolerende vegetatie. Voor dit bijzondere dakwerk in Hendrik Ido Ambacht zit u bij ons goed.

Dakisolatie, lood- en zinkwerk etc. maken het dak áf!

Een goed dak is niet zomaar een 'kaal' dak. Voor energiebesparing is dakisolatie bijvoorbeeld heel belangrijk. Voor licht en lucht in uw pand in Hendrik Ido Ambacht is een dakkapel, dakraam of bovenlicht een goede optie. Denk ook aan voegwerk voor de schoorsteen en lood- en zinkwerk voor goten en regenpijpen. Tot slot pakken we in Hendrik Ido Ambacht ook gevelwerk vakkundig aan.

LEKKEND DAK

of stormschade?

Dakinspectie in Hendrik Ido Ambacht: slim bekeken

Bij problemen met uw dak in Hendrik Ido Ambacht kan een dakinspectie u behoeden voor verdere schade en kosten. Vraag ons gerust om een vrijblijvende dakinspectie, inclusief advies over de nodige reparaties en/of onderhoud.

Uiteraard voeren wij het dakwerk ook graag voor u uit. Met een preventieve dakinspectie (vóór er problemen zijn) houdt u het in Hendrik Ido Ambacht zeker droog!

Materialen voor dakwerk in Hendrik Ido Ambacht

Er is tegenwoordig een grote keuze in dakmaterialen. Misschien ziet u in Hendrik Ido Ambacht naast 'gewone' dakpannen ook al glazen dakpannen. Een plat dak kan met bitumen of kunststof afgewerkt zijn, of een mix daarvan.

En wat dacht u van een leien dak, shingledak of groendak. Wij geven u een passend materiaaladvies voor uw nieuwe dak of dakrenovatie in Hendrik Ido Ambacht.

Wat zeggen onze klanten? Goed onder dak!

Heeft u ook zo'n dakprobleem in Hendrik Ido Ambacht?

 • Losse, kapotte, ontbrekende of verschoven dakpannen.
 • Een (zwaar) vervuild pannendak of plat dak.
 • Luchtblazen of scheuren in het bitumen (dakleer).
 • Zichtbare verzakkingen of zelfs gaten in het dak.
 • Schade aan hemelwaterafvoer (goten, regenpijpen).
 • Gebrekkige aansluiting van dakkapel of schoorsteen.

Bij al die problemen dreigt lekkage. Onze dakdekkers lossen ze snel voor u op in Hendrik Ido Ambacht.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Vul hieronder uw gegevens in en omschrijf duidelijk uw vraag of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:

Email:

Telefoon:

Bericht:

Een beller is sneller