AL UW DAKWERK

in ervaren handen

Hallo Alphen aan den Rijn!

Wij zijn de vakmannen van Van der Zwan Dakwerken, een hecht en gedreven team, dat graag voor u aan de slag gaat in Alphen aan den Rijn. Wij leveren het dak van uw woning of bedrijfspand in Alphen aan den Rijn kant en klaar af, van timmerwerk tot dakbedekking, van dakkapel tot hemelwaterafvoer. Ook isolatie, voegwerk en snelle service bij stormschade horen erbij. En het mooiste: we doen al dat dakwerk in Alphen aan den Rijn met plezier.

Vakmensen op het dak, jazeker!

 • Vele jaren ervaring
 • Deskundig advies
 • Kwaliteitsmaterialen
 • Veilig werken = troef
 • Snelle hulp bij lekkage
 • 10 jaar garantie

Onze diensten voor dakwerk in Alphen aan den Rijn

Ook in Alphen aan den Rijn bieden we een totaalpakket voor dakwerk. Dat varieert van een compleet nieuw dak tot een grondige renovatie van uw oude dak, of de nodige reparaties en gewoon onderhoud. Is uw dak in Alphen aan den Rijn erg hoog of heeft het moeilijke hoekjes? Geen probleem. Wij hebben de ervaring, de mensen en het materieel om veilig en goed te werken op elk dak.

Noodhulp bij stormschade in Alphen aan den Rijn

Het zal u maar gebeuren. Het stormt en regent in Alphen aan den Rijn en er valt een boom op uw dak. Of er waaien een heleboel pannen af. Er kan van alles misgaan, met als gevolg onmiddellijke lekkage en wateroverlast. Bel ons direct en we komen zo snel mogelijk naar Alphen aan den Rijn voor een noodreparatie. De uiteindelijke reparatie kunnen we op een later tijdstip netjes uitvoeren.

DAKRENOVATIE

zo goed als nieuw

Bijzondere daken: leien dak of eco-dak (groendak)

Niet alleen voor pannendaken en platte daken zijn wij uw vakman. Kiest u in Alphen aan den Rijn voor een leien dak, dan kunt u rekenen op een mooi eindresultaat, ook als het renovatie betreft. Een van de nieuwe trends is een eco-dak ofwel groendak, waarbij het platte of schuine dak beplant wordt met isolerende vegetatie. Voor dit bijzondere dakwerk in Alphen aan den Rijn zit u bij ons goed.

Dakisolatie, lood- en zinkwerk etc. maken het dak áf!

Een goed dak is niet zomaar een 'kaal' dak. Voor energiebesparing is dakisolatie bijvoorbeeld heel belangrijk. Voor licht en lucht in uw pand in Alphen aan den Rijn is een dakkapel, dakraam of bovenlicht een goede optie. Denk ook aan voegwerk voor de schoorsteen en lood- en zinkwerk voor goten en regenpijpen. Tot slot pakken we in Alphen aan den Rijn ook gevelwerk vakkundig aan.

LEKKEND DAK

of stormschade?

Dakinspectie in Alphen aan den Rijn: slim bekeken

Bij problemen met uw dak in Alphen aan den Rijn kan een dakinspectie u behoeden voor verdere schade en kosten. Vraag ons gerust om een vrijblijvende dakinspectie, inclusief advies over de nodige reparaties en/of onderhoud.

Uiteraard voeren wij het dakwerk ook graag voor u uit. Met een preventieve dakinspectie (vóór er problemen zijn) houdt u het in Alphen aan den Rijn zeker droog!

Materialen voor dakwerk in Alphen aan den Rijn

Er is tegenwoordig een grote keuze in dakmaterialen. Misschien ziet u in Alphen aan den Rijn naast 'gewone' dakpannen ook al glazen dakpannen. Een plat dak kan met bitumen of kunststof afgewerkt zijn, of een mix daarvan.

En wat dacht u van een leien dak, shingledak of groendak. Wij geven u een passend materiaaladvies voor uw nieuwe dak of dakrenovatie in Alphen aan den Rijn.

Wat zeggen onze klanten? Goed onder dak!

Heeft u ook zo'n dakprobleem in Alphen aan den Rijn?

 • Losse, kapotte, ontbrekende of verschoven dakpannen.
 • Een (zwaar) vervuild pannendak of plat dak.
 • Luchtblazen of scheuren in het bitumen (dakleer).
 • Zichtbare verzakkingen of zelfs gaten in het dak.
 • Schade aan hemelwaterafvoer (goten, regenpijpen).
 • Gebrekkige aansluiting van dakkapel of schoorsteen.

Bij al die problemen dreigt lekkage. Onze dakdekkers lossen ze snel voor u op in Alphen aan den Rijn.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Vul hieronder uw gegevens in en omschrijf duidelijk uw vraag of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:

Email:

Telefoon:

Bericht:

Een beller is sneller