September – Dakramen en lichtkoepels

Terug naar overzicht van alle blogs.

Alweer op het dak

In augustus was het nog volop zomer, maar nu... Koud, nat, brrr... Het weer kan wisselvallig zijn, maar wij dakdekkers zijn standvastig. Wat voor weer het ook is, klanten willen een nieuw dak of een dakrenovatie. En liefst zo snel mogelijk, dakdekker! Dus zitten wij weer op het dak.


En toen scheen de zon

Weet je nog, begin september? Stralend weer en lekker gewerkt, joh! Onder andere een dakrenovatie waarbij we echt tot het gaatje zijn gegaan. Bijna alles wat je maar kunt bedenken. Oude pannendak slopen, timmerwerk, dakisolatie, nieuwe Stonewold dakpannen (plat, heel bijzonder), nieuwe dakgoten, Trespa boeidelen en regenpijpen. Vergeten we nou nog iets? O ja, ook nog even het bitumen vervangen op de platte daken. Of het mooi geworden is? Geintje zeker! De klant kende het huis nauwelijks terug :-)


De donkere dagen...

Ja ja, ze komen eraan en dan slaat de somberheid toe. Kunt u daar iets aan doen, dakdekker? Jazeker, meer daglicht in huis! Klanten met een vooruitziende blik laten ons nu een dakkapel bouwen, dakramen monteren of lichtkoepels plaatsen. Keus genoeg en voor elk dak een passende oplossing. Vaak gaat dat in combinatie met een dakrenovatie, want dat is natuurlijk het beste moment. Zo'n perfect afgewerkt dakraam of lichtkoepel van Van der Zwan Dakwerken is toch weer een lichtpuntje in die donkere dagen.Tip

Als je je oude dak laat vernieuwen, kan er veel meer dan alleen maar nieuwe dakpannen of bitumen. Dakisolatie en daglichtvoorzieningen zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Doen!