November – Dakisolatie, natuurlijk!

Terug naar overzicht van alle blogs.

Brrrr, koud!

Nou begint de winterkou echt toe te slaan. Fotos van onze dakdekkers in T-shirt of topje kun je wel even vergeten. Maar toch, als we maar hard genoeg werkten, konden we eind november de hoodies nog even aan de steiger hangen. En hard werken dat doen we. Altijd, voor elke klant.


Dak isoleren dan maar

Ze staan ervoor in de rij, voor dakisolatie, want het wordt koud en de meter tikt door met forse tarieven. Een aangename woon- of werktemperatuur, minder energie verbruiken (goed voor het milieu) en minder betalen: da's win-win-win. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee, door in snel tempo dak na dak te isoleren. En snel betekent NIET slordig, als je dat soms dacht. Nee nee, als wij klaar zijn met het dakwerk, weet jij dat er onder het nieuwe bitumen of de pannen dakisolatie van de beste kwaliteit ligt, en ook nog zorgvuldig aangebracht. Toppie!


Klein dakwerk

Tussen de grotere klussen door vermaken we ons met klein dakwerk, want ja, wij vinden ons werk leuk. Nieuw bitumen branden op kleine platte daken van dakkapellen, schuurtjes of uitbouwtjes. Lichtkoepels monteren, nog net vóór de donkere dagen voor kerst. Nieuwe zinken dakgoten aanbrengen, ook een goed moment, want dan ben je meteen die oude goten met bladafval kwijt. Smalle platte daken met zink bekleden. Doen we allemaal, en nog veel meer. Dus niet bang zijn dat wij onze neus optrekken voor een kleine klus. Gewoon vragen!


Tip

Het is nooit te laat voor dakisolatie. Onze dakdekkers doen dat het hele jaar door, want ook in de zomer profiteer je van een goed geïsoleerd dak: lekker koel binnen, minder energieverbruik (airco), minder kosten.