Maart – Dakwerk aan de winkel

Terug naar overzicht van alle blogs.

Oog voor het dak

Voel je ze al, de lentekriebels? Zonnetje, lekker temperatuurtje, zin om in actie te komen? Werp dan eens een kritisch oog op je dak. Kapotte pannen, ontbrekende pannen, blazen onder het bitumen, lekkage? Misschien kom je tot de conclusie dat daar dit jaar iets aan moet gebeuren.


Dakdekker in beeld

Dan komen wij in beeld: dakinspectie! En wat er ook mis is, we kunnen het fiksen. Pas nog een oud pannendak vernieuwd, dat er nu weer blinkend bij ligt. Konden onze stagiaires (m/v) ook ervaring opdoen met het rondklauteren op de panlatten, want echt, dit vak kun je niet uitoefenen met stijve benen en hoogtevrees. Sommige mensen worden al duizelig als ze onze foto's zien.


DAKEN en dakjes

Wij gaan relaxed het dak op dus. Maakt ons niet uit welk dak. Je vindt onze dakdekkers overal, of het nu een plat dak zo groot als een voetbalveld is of een wirwar van (plat)dakjes waar je alleen met trappetjes kan komen. Of waar je zelfs helemaal niet kan komen, zo'n gat tussen 4 muren. We klimmen er gewoon naartoe en leggen daar net zo goed een mooi stukje bitumen.


Tip

Wees lief voor je dak en houd het in topconditie. Per slot zit de rest van het pand eronder. Tijdig onderhoud of snelle reparatie kan veel schade voorkomen. Ook goed voor je bankrekening!