Juni – Dakterras

Terug naar overzicht van alle blogs.

Zin in de zomer?

Zo, de midzomernacht hebben we gehad en mooi was-ie. Het is zomer. Tijd voor vakantie en relaxed rondhangen, voor zwoele zomeravonden met een drankje in de tuin. Maar wát als je geen tuin hebt? Heb je wel een plat dak, dan weten wij de ideale oplossing. Tadaaaaa... Dakterras!


Dakterras? Ja, natuurlijk!

Nou waren er een paar bijdehante klanten die daar zelf al aan gedacht hadden. "Kan dat, dakdekker, op ons platdakkie?" Jazeker, dat kan. En als het niet kan, dan zorgen wij dat het wel kan. Meteen ook het platte dak isoleren? Dan blijft het overdag binnen koel en zit je 's avonds lekker op je dakterras. Met een beetje pech is het voor ons wel even zweten op dat hete dak. Maar je bent dakdekker of je bent het niet. Niet zeuren, gewoon doorgaan en mooi afmaken, jongens. Chop-chop!


Dakterras in een wip

Een heel gedoe, denken sommige klanten, zo'n dakterras laten maken. Valt wel mee, hoor. We beginnen vroeg en werken snel. Oude dak schoonmaken, zo nodig de dakopstanden verhogen, PIR-isolatie aanbrengen, bitumen branden, dakranden afwerken. Gootje langs de rand voor perfecte waterafvoer? Okido, maken we, weer eens iets anders. Als je wilt, zetten we ook nog een stevig hek om je dakterras. De mussen mogen dan van het dak vallen, voor onze klanten is dat niet zo'n goed idee. En met een beetje geluk zijn wij na één-twee dagen weer pleite. PROOST!


Tip

Heb je nog geen dakterras en moet je er nog even over nadenken? Wij doen ook dakwerk in de herfst, winter en lente. We plannen het graag voor je in en dan zit je volgende zomer gebeiteld.