Juli – Allround dakdekkers

Terug naar overzicht van alle blogs.

De laatste loodjes

In de aanloop naar de bouwvakvakantie (hoeft niet, mag wel) hebben wij nog maar eens flink de handen uit de mouwen gestoken. Niks houdt ons tegen. Of de zon aan de hemel staat te branden... Of onweerswolken zich samenpakken... Doet er allemaal niet toe. Wij zitten op het dak.


Dak met alles erop en eraan

We pakken er zomaar een project uit. Dakrenovatie van een herenhuis, combi van pannendak en plat dak. Bij 'herenhuis' zou je denken: dat ziet er chic uit. Nou, dat gold niet voor het dak: oude verweerde pannen (somber grijs ook nog), krakkemikkige dakkapellen, vuile lichtkoepels en – ALARM – geen dakisolatie. Maar dat is nou juist hoe wij het graag hebben als we aan een klus beginnen. Want als professionele dakdekker wil je natuurlijk wél een verschilletje maken.


Da's nog eens allround dakdekken

En dat hebben we gedaan. Abracadabra... Het pannendak is nu mooi rood en strak afgewerkt, de dakgoten zijn vernieuwd, de dakkapellen en lichtkoepels én balkons netjes in het zink gezet, het platte dak is geïsoleerd en van nieuw bitumen en nieuwe dakranden voorzien. En alles is schoon. Lekker bezig geweest. Een verschilletje? Zeg maar metamorfose! Of je dit herenhuis nou vanaf de straat of vanuit een luchtballon bekijkt: ja, het ziet er chic uit. En nu van het dak af en op vakantie!


Tip

Wij geven je geen tips om zelf iets aan je oude dak te doen. Waarom niet? Omdat onze ervaren dakdekkers al het dakwerk sneller, beter, mooier en veiliger kunnen uitvoeren. Onze tip: pak de telefoon!