Mei – Dakwerk in wording

Terug naar overzicht van alle blogs.

Dakdekkersweer

Ideaal eigenlijk, zo'n meimaand. Niet te koud, niet te heet op het dak. Buitje regen zo nu en dan om het stof weg te spoelen. Lekker bezig zijn en ondertussen lekker bruin worden, want op zonnige dagen kunnen we truien en T-shirts al aan de steigers hangen. Ons hoor je niet klagen.


Grote klussen... Kleine klusjes...

Maar alle gekheid op een stokje, wat hebben we nou eigenlijk gedaan de afgelopen maand? VEEL! Veel kleine klusjes om te beginnen. Dan zie je onze dakdekkers met bitumen en brander aan de slag op kleinere platte daken, of nieuwe dakgoten maken of een dak isoleren. Er zijn ook klanten die een terras willen op hun platte dak. Doen we even! En de grote klussen dan? Nou, bijvoorbeeld de bovendaken en leien daken vernieuwd van een prachtig monumentaal pand. Feestje! Ons hoor je nog steeds niet klagen.


Kijkje in de keuken

Nu krijg je misschien de indruk dat wij altijd op het dak zitten, maar nee. We gunnen je een kijkje in de keuken, want sommige klussen worden volledig voorgekookt. Zo hebben we in onze werkplaats (ja, die hebben we) complete dakkapellen geconstrueerd, inclusief dakbedekking, beglazing en loodslabben voor de aansluiting op het hellende dak. Handig voor dakdekkers met hoogtevrees. Bij de klant zijn we dan snel klaar met het plaatsen van de nieuwe dakkapel. En je raadt het al: onze klanten hoor je ook niet klagen!


Tip

Zoek je een dakdekker die het dakwerk met plezier doet én goed? Stop met zoeken, nú, want je hebt hem gevonden: het leukste dakdekkersteam van Den Haag en ook nog verrekte goed in ons vak.